Hinnasto

Hinnasto

Laskutuksemme perustuu toimeksiannon hoitamiseen käyttämäämme aikaan. Tuntiveloituksemme on 250 € lisättynä arvonlisäverolla 24 % eli yhteensä 310 €.

Tuntilaskutukseemme ei sisälly matkakulut, tavanomaista suuremmat tulostus- ja kopiointikulut eikä viranomaisten perimät maksut. Laskutamme toimeksiantojen hoitamisesta pääasiallisesti asian etenemisen mukaan. Toimeksiannon hoitaminen saattaa edellyttää laskuennakkoa.

Mahdollisuus maksuttomaan oikeudenkäyntiin

Löydät vierestä tiedot millä perusteella voit saada maksuttoman oikeudenkäynnin. Haemme oikeusavun puolestanne. 

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on oikeusturvavakuutus, se kattaa yleensä riita-asiat sekä rikosasioissa asianomistajan oikeudenkäyntikulut asianajopalkkioineen.

Oikeusturvavakuutus kuuluu usein koti-, maatila- tai yritysvakuutukseen. Oikeusturvavakuutus voi kuulua myös osaksi ajoneuvosi vakuutusturvaa tai ammattiliiton jäsenyyttä. Mikäli et ole varma oikeusturvavakuutuksen olemassaolosta tai kattavuudesta, selvitämme asian puolestasi sekä haemme myös oikeusturvaedun myöntämistä koskevan päätöksen vakuutusyhtiöltäsi.

Pieni- ja keskituloisilla yksityishenkilöillä on mahdollisuus saada valtion varoista kustannettua oikeusapua. Noin 75 prosenttia suomalaisista kotitalouksista on oikeutettuja saamaan valtion joko kokonaan tai osittain maksamaa oikeusapua. Mikäli olet oikeutettu oikeusapuun, valtio maksaa oikeudenkäyntikulusi kokonaan tai osaksi, riippuen taloudellisesta tilanteestasi. Selvitämme puolestasi oikeutesi maksuttomaan oikeudenkäyntiin ja haemme oikeusavun tarvittaessa puolestasi.

Lakiasiaintoimisto Atte Niemi Oy

Lakiasiaintoimisto Atte Niemi Oy on Lahdessa toimiva lakiasiaintoimisto, joka koostuu kahdeksasta lakimiehestä sekä kahdesta toimistotyöntekijästä.

Lakimiehemme ovat hoitaneet oikeudellisia toimeksiantoja useiden vuosikymmenien ajan. Meiltä löytyy kokenut asiantuntija useimpiin oikeudenaloihin. Haluamme olla luottamuksesi arvoisia.

LAHTI
Vesijärvenkatu 26
15140 LAHTI

Olemme avoinna arkisin klo 8.30 – 16.00,
neuvottelut muina aikoina sopimuksen mukaan.

Toimiston yhteystiedot:
puh. 044 520 6260
fax (03) 7642022
toimisto@atteniemi.fi