Toimisto

Lakiasiaintoimisto Atte Niemi Oy

Mielestämme erinomainen asianajo vaatii paitsi hyvää oikeudellista osaamista, myös ystävällistä ja asiakkaan tarpeet huomioivaa asiakaspalveluasennetta. Erinomaiseen asianajoon liitämme myös ripeyden, ehdottoman luottamuksellisuuden ja tavoitettavuuden. Usein toimeksiannoissamme on kyse asiakkaallemme ainutlaatuisista asioista, jolloin täysillä mukana pelaavan yhteistyökumppanin merkitys korostuu. 

Lakimiehemme ovat hoitaneet yhteensä yli 13 000 oikeudellista toimeksiantoa. Toimistomme tarjoaa apua oikeudellisiin ongelmiin niin yksityisille, kuin yrityksillekin. Löydät toimistomme lakimiehet sekä heidän yhteystiedot alta. Voit myös olla suoraan yhteydessä toimistoomme.

Asiantuntijamme:

lakimies-atte-niemi

Atte Niemi

Toimitusjohtaja, varatuomari

lakimies-ilkka-kopra

Ilkka Kopra

Lakimies, varatuomari

Yhteistyökumppanit:

lakimies-hannu-viitanen

Hannu Viitanen

Lakimies, varatuomari

Iida Blom

Lakimies

Muu henkilökunta:

lakiasiaintoimisto-atte-niemi

Jenna Niemi

Toimistopäällikkö

Historia

Toimistomme on aloittanut toimintansa vuoden 2011 alusta toiminimellä Asianajotoimisto Atte Niemi Oy, kun tuolloin asianajaja -nimikkeellä ammattiaan harjoittanut lakimies Atte Niemi perusti toimiston. Vuoden 2020 alusta toiminimi muuttui Lakiasiaintoimisto Atte Niemi Oy:ksi, koska toimiston kaikki lakimiehet olivat kesään 2019 mennessä irtaantuneet yleisestä asianajoyhdistyksestä. 

Toimisto on vuosien varrella kasvanut sekä henkilöstön, osaamisalueiden että liikevaihdon osalta. Vuodesta 2019 liikevaihtomme kasvoi vuoteen 2021 mennessä 52 %. Haluamme toiminnassamme korostaa, että emme kuulu Suomen Asianajajaliittoon, koska katsomme, että se luo paremmat edellytykset asiakkaamme edun ajamiselle.

Toimistomme kaikki lakimiehet ovat luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia ja toimivat asianajoalan ammatillista valvontaa suorittavan valvontalautakunnan valvonnan alaisuudessa. Ammatillisen valvonnan tavoitteena on säilyttää asianajopalvelun laatu korkeatasoisena, jotta oikeuspalveluja käyttävien henkilöiden ja yhteisöjen oikeusturva toteutuu mahdollisimman hyvin.

Asiakkaamme toimeksiantoa hoitaa aina kyseiseen oikeudenalaan erikoistunut lakimies.

Lakiasiaintoimisto Atte Niemi Oy

Lakiasiaintoimisto Atte Niemi Oy on Lahdessa toimiva lakiasiaintoimisto, joka koostuu kahdeksasta lakimiehestä sekä kahdesta toimistotyöntekijästä.

Lakimiehemme ovat hoitaneet oikeudellisia toimeksiantoja useiden vuosikymmenien ajan. Meiltä löytyy kokenut asiantuntija useimpiin oikeudenaloihin. Haluamme olla luottamuksesi arvoisia.

LAHTI
Vesijärvenkatu 26
15140 LAHTI

Olemme avoinna arkisin klo 8.30 – 16.00,
neuvottelut muina aikoina sopimuksen mukaan.

Toimiston yhteystiedot:
puh. 044 520 6260
fax (03) 7642022
toimisto@atteniemi.fi